Ruhaöblítő levendula illóolajjal (flakon 1 l)
 Ruhaöblítő (flakon 1 l)

Ruhaöblítő levendula illóolajjal (flakon 1 l)

A lágyító semlegesíti az öblítőfürdőt, és gondoskodik arról, hogy ne maradjon mosószer maradék a ruhákban, amely irritálhatja a bőrt. Használatát nagyon fontosnak tartjuk, különösen az allergiások esetében. A termék korábbi neve L'vandu love – lágyító volt, a termék továbbra is ugyanaz, csak a neve változott.

Többet a termékről
Gépi mosás
Színes ruha
Gyermekruha
Vegan Friendly
Eco Garantie
Mennyibe kerül egy adag?
Kiszerelés mérete
Raktáron
2 390 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Ön használ öblítőt? És tudta, hogy az öblítőnek az a legfontosabb feladata, hogy bevonja és kisimítsa a textilszálakat, amit legtöbbször a mesterséges színezékekkel és illatosítókkal kiegészített vegyszerek végeznek el?

A lágyító savas reakciója semlegesíti a lúgos mosóvizet, ami különösen fontos az érzékeny bőrűek, ekcémások, allergiások és kisgyermekek esetében, akiknek a bőrén sokkal könnyebben áthatolnak a vegyszerek, mint a felnőttekén. Az emberi bőrfelület természetes pH-értéke savas (4–6 pH), bőrünk ilyen módon védekezik a mikroorganizmusok szaporodása ellen. Ezzel szemben a szappan, a mosószóda és más mosószerek lúgosak. A mosószer maradványok a ruhákban irritálják a bőrt, öblítéskor ezért érdemes lágyítóval semlegesíteni őket.

A lágyító megakadályozza a mosószer-maradványok lerakódását a textilszálakban és ezáltal a ruhanemű elszürkülését. A szálak visszanyerik természetes tulajdonságaikat (a törölközők újra nedvszívóvá válnak) és megjelenésüket (élénkebb színek). A lágyító használata kemény vízben való mosás esetén is javasolt, amelyben a mosószerek hatóanyagai a vízben található ásványi anyagokkal ütköznek.

A lágyítót kizárólag természetes levendula illóolajjal illatosítottuk

Mire használható

 • gépi és kézi mosáshoz
 • bármilyen ruhaneműhöz
 • Hogyan használható

  Adagolás 4–5 kg ruhához:

 • 30 ml – az öblítő-adagolóba a mosás utolsó szakaszához.
 • Kézi mosás esetén a mosószerben való mosást követően öntse a lágyítót tiszta vízbe, hagyja hatni legalább 10 percig, majd öblítse ki a ruhákat.
 • LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

  Miért érdemes lecserélnie az öblítőt lágyítóra?

  Legtöbbünknek az illatos és puha ruhák jutnak eszünkbe az öblítőről. Viszont kevesen tudják, hogy eredetileg a szintetikus textíliákból a statikus elektromosság eltávolítására fejlesztették ki, és amennyiben pamuthoz vagy funkcionális ruhákhoz használjuk, feleslegesen dobtuk ki a pénzünket, ráadásul bőrirritációt kockáztatunk, és megfosztjuk a természetes anyagokat a természetes nedvszívó képességüktől. Az öblítő hasonlóan működik, mint a hajbalzsam: bevonja, és ezáltal simítja a szálakat. Ez azonban csökkenti a szövet nedvszívó és légáteresztő képességét, ezért az öblítőt nem javasolt alsóneműkhöz, törölközőkhöz, konyharuhákhoz, ágyneműhöz, pelenkákhoz, baba ruhákhoz vagy funkcionális sportruházathoz használni – vagyis olyan textíliákhoz, amelyeknél elvárjuk, hogy magukba szívják az izzadságot vagy a folyadékokat. Ráadásul a hagyományos öblítők szintetikus illatanyagokat is tartalmaznak. Ezek a kémiai illatok a szövethez kötődnek, és bőrirritációt vagy allergiát okozhatnak.

  Ajánlott termékek

  Összetevők

  15–30% citromsav, denaturált alkohol, természetes levendula illóolaj bio minőségben (Lavandula intermedia), linalool

  Függelék

  :
  Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. A termék nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat és színezékeket. Nem tesztelünk állatokon.
  Ecogarantie'

  Ecogarantie minősítés

  Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

  Tovább a tanúsítványról

  Egy adag ára

  Kiszerelés méreteAdagok számaÁr/adagÁr/kiszerelés
  1 l3372,42 Ft 2 390 Ft
  5 l16759,82 Ft 9 990 Ft

  A Tierra Verde tanácsa

  A lágyító használatát elsősorban ekcémás és érzékeny bőrűeknek, illetve kemény vízben való mosáskor ajánljuk.
  Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

  Vásárlói tapasztalatok

  Gábina
  Gábina
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Régóta vásárolom, öblítő helyett használom.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  80 %
  Ajánlja az áruházat
  A ruhák puhák és könnyen vasalhatók.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  80 %
  Ajánlja az áruházat
  Nem szívesen használok öblítőt, inkább ezt a terméket, amely szépen betetőzi a mosási ciklust.
  
Ellenőrzött vásárló
  Ellenőrzött vásárló
  100 %
  Ajánlja az áruházat
  Finom az illata.

  Tanácsadó központunk

  Egyéb információk/biztonság

  Bezpečnostní texty Linaloolt tartalmaz. Figyelmeztetés. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Ártalmatlanítás: a fel nem használt terméket vagy üres csomagolást települési hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőedényben kell elhelyezni.
  Biztonsági jelzések (piktogramok)

  Hasonló termékek

  Kedvezményes vásárlás