Mosógél narancs (flakon 1 l)
 Mosógél narancs (flakon 1 l)

Mosógél narancs (flakon 1 l)

Tento produkt se již neprodává.
Természetes narancs illóolajjal illatosított koncentrált gél színes ruhák kíméletes és környezetbarát mosásához. Alapját a bio minőségű mosódió kivonat képezi. Egy liter gél 33 mosáshoz elegendő. Többet a termékről
Gépi mosás
Színes ruha
Vegan Friendly
Eco Garantie

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Mosógélünk alapját a mosódió-kivonat képezi, amelyet a lehető legkíméletesebb hideg extrakciós módszerrel nyerünk. Már csak magában a mosódióbanvaló mosás figyelmesebb az ön egészségével és a Bolygónkkal szemben is. Vásárlóink visszajelzései alapján a mosódió mosógélt allergiásoknak, ekcémásoknak és érzékeny bőrűeknek is ajánljuk. Főként az említett esetekben javasolt a mosógélt lágyítóvalegyütt használni.

A koncentrátum egy nagyszerű megoldás önnek (nem fizet a felesleges vízért) és a természetnek is (kevesebb csomagolás és üzemanyag a szállításhoz).

Mire használható

  • szokásosan szennyezett ruhák kézi és gépi mosásához
  • főleg színes ruhák mosására alkalmas (nem tartalmaz fehérítő összetevőt)
  • Hogyan használható

    Kézi mosás:

    • kb. 15 ml a mosóvízbe

    Gépi mosás:

    • 30 ml (a flakonkupak térfogata) mosási adagonként (4–5 kg ruha)
    • a koncentrátum – 1 liter akár 33 mosási adaghoz elegendő

    Erősen szennyezett ruhák esetében:

    • mosás előtt áztassuk be a szennyest: meleg vízben oldjunk fel 1–2 evőkanálnyi Puer port, a szennyest lehetőleg egész éjszakán át áztatjuk benne
    • a foltokat mosás előtt Epeszappannalvagy citromkivonatot tartalmazó Olíva szappannalkezeljük (nem tartalmaz állati eredetű összetevőket)

    Kemény víz esetén:

    • használjunk Vízlágyítótvagy növeljük 60 ml-re a mosógél adagját
    • a víz keménységét könnyen meg tudjuk állapítani egy Tesztcsíksegítségével

    Fehér ruhákhoz:

    • adjunk hozzá 1–2 evőkanálnyi Puer fehérítő port(vagy használjunk Mosódió mosóport fehér ruhákhoz és szövetpelenkákhoz)

    Mosási hőmérséklet:

    • ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossuk; ahhoz, hogy hideg vízben is hatékony legyen a mosás, sokkal több vegyszer (vagy mechanikai munka) kell hozzá, miközben csak filléreket spórolunk a vízmelegítésen

    LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

    Hogyan mossunk környezetbarát módon? Nem túl bonyolult?

    Ha a YELLOW & BLUE termékeket megfelelően kombinálja, akkor mindig örömét lelheti a nagyszerűen kimosott ruhákban, egyúttal a természetet és az egészségét is kíméli. Az Öko-alkímiaoldalon egy egyszerű útmutatót – A környezetbarát mosás tízparancsolatátés egy Környezetbarát mosás tanfolyamottalál, amelyet az Egy igazán otthoni magazinszámára készítettünk. Ha szeretne többet megtudni, partnereinkkel együttműködve beszélgetéseket szervezünk a kíméletes mosásról. Örömmel adunk választ a kérdéseire, írjon nekünk (kapcsolatfelvételi űrlap) vagy hívjon bennünket.

    Ajánlott termékek

    Összetevők

    5–15% nátrium-karbonát; <5% mosódió-kivonat, kelátképző szer (EDDS), szilikát, denaturált alkohol, xantángumi, természetes narancs illóolaj (limonén illatanyagot, édes narancs kivonatot tartalmaz – allergiás reakciót válthat ki)

    Függelék

    :
    Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Termékeink előállításához revitalizált vizet használunk. Nem tesztelünk állatokon. A termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat és színezékeket.
    Ecogarantie'

    Ecogarantie minősítés

    Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

    Tovább a tanúsítványról

    A Tierra Verde tanácsa

    Erősebb szennyeződés esetén áztassa a szennyest meleg vízben 1–2 evőkanálnyi Puer porral.

    Lehetőleg egész éjszakán át áztassa, majd mossa ki mosógéllel.

    A makacsabb foltokat mosás előtt kezelje epeszappannal vagy citromkivonatot tartalmazó olíva szappannal, amely nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

    Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

    Vásárlói tapasztalatok

    Kamila
    Kamila
    100 %
    Ajánlja az áruházat
    Abszolút elégedett vagyok.
    
Ellenőrzött vásárló
    Ellenőrzött vásárló
    100 %
    Ajánlja az áruházat
    Mindenkinek ajánlom a Tierra Verde mosóporokat. Környezetbarátak, kellemes az illatuk, és ami a legfontosabb, a szokásos mosószerekhez képest kisebb mennyiséggel is tökéletesen mosnak. Érzékeny bőrű lányom ruháihoz is ezt használom, és nincs vele gond. Bár az igaz, hogy a termék drágább, de mindenképpen megéri. Az 5L-es kiszerelés csapot is tartalmaz, így jól adagolható.
    
Klar
    Klar
    100 %
    Ajánlja az áruházat
    Először egy egyliteres kiszerelést rendeltem próbára, és bevált, így most megvettem az 5 l kiszerelést is. Csappal ellátott papírdoboza jól tárolható a kamrában, a mosógép mellett csak egy 1l flakonom van, amelybe adagolom a port. Szeretem a könnyed narancs illatot, amelyet nem érezni egy mérföldre a kimosott ruhákból!
    
Magda
    Magda
    90 %
    Ajánlja az áruházat
    Eddig csak néhányszor használtam, de elégedett vagyok vele. Színes ruhákhoz használom, és eddig még nem fordult elő, hogy ne mosta volna ki a foltokat. Nagyon kíméletes a természettel és velünk szemben is :-)

    Tanácsadó központunk

    Egyéb információk/biztonság

    Bezpečnostní texty Gyermekektől elzárva tartandó. A fel nem használt tartalmat hígítsa vízzel, és öntse a csatornába. Az alaposan kiöblített csomagolást szelektív hulladékként kezelje.
    Származási országČeská republika

    Hasonló termékek

    Kedvezményes vásárlás