Vízkőoldó – citromsav (papírtasak 1 kg)
 Vízkőoldó – citromsav (papírtasak 1 kg)

Vízkőoldó – citromsav (papírtasak 1 kg)

Mosogatógép, mosógép, vízforraló, kávéfőző vagy WC vízkőlerakódásainak eltávolításához és karbantartásához. Az ecettel ellentétben nem hagy szagot, és kíméletesebb a készülékek műanyag és gumi részeihez. A készülékek rendszeres karbantartása hozzájárul gazdaságosabb működésükhöz. A folyékony készítményekhez képest gazdaságos megoldás – ön csak a port vásárolja meg, nem a vizet.

Többet a termékről
Lefolyókhoz
Kancsó tisztítására
Mosógép karbantartása
Vegan Friendly
Eco Garantie
Nincs készleten
Vízkőoldó – citromsav

Termék leírása

Mosogatógépek, mosógépek, vízforralók, kávéfőzők tisztításához és takarékosabb működéséhez. Tökéletesen eltávolítja a lerakódott vízkövet a WC-ből, fürdőszobai és konyhai felületek tisztításához ajánljuk. A folyékony készítményekhez képest gazdaságos – ön csak a port vásárolja meg, nem szükséges a vizet is csomagolni.

Hogyan használható

Mosógépek és mosogatógépek: szórjon 200 g port az üres mosógép dobjába vagy az üres mosogatógép aljába, kapcsolja be a gépet 50–60 °C hőmérsékletű mosási/mosogatási ciklusra. A víz felmelegedése után kapcsolja ki a gépet, és hagyja 30 percig hatni. Ezután hagyja végigfutni a programot, beleértve az öblítést.

Kávéfőzők: Oldjon fel 1 evőkanálnyi terméket kb. 1 liter meleg vízben, öntse a kávéfőzőbe, és forralja fel. Ugyanezt ismételje meg tiszta vízzel.

Vízforralók: töltse fel a vízforralót vízzel, adjon hozzá 1 evőkanálnyi terméket, és forralja fel. Kapcsolja ki, és hagyja kb. 30 percig hatni. Öntse ki az oldatot, és forraljon fel tiszta vizet a forralóban. A citromsav forró oldata WC-k vagy lefolyók tisztításához is használható, hatását még inkább fokozza a szódabikarbónavagy a Puer fehérítő por.

Házi lágyító készítés lépései:

Keverjünk össze 1 l langyos vizet és 150 g citromsavat. Kedvenc természetes illóolajunkkal is illatosíthatjuk. A víz keménységétől függően 30–45 ml öntünk az öblítő-adagolóba.

Kémiai minimalizmus: Drogériánk alapanyagait úgy válogatjuk össze, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Nem tesztelünk állatokon.

Ajánlott termékek

Összetevők

100% citromsav (CAS 5949-29-1)

Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Tippünk:

WC tisztításakor szórja a port a csésze belsejébe, és kefe segítségével súrolja át. Ezt követően öntsön bele ecetet, hagyja rövid ideig hatni, majd újra súrolja át.
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?MEGKÉRDEZEM

Vásárlói tapasztalatok

Pepe11
Pepe11
100 %
Ajánlja az áruházat
A WC-ben lerakódott vízkőre használtam, amely már évek óta ott volt. Fél óra elteltével elég volt a vízkőt vécékefével „letörölnöm”, minden eltűnt. Követtem az interneten található utasításokat, mivel itt nem találtam útmutatót a vízkő eltávolításához a WC-ből (csak a mosógépből, vízforralóból stb.). Valamivel több citromsavat adtam hozzá az ajánlottnál, mert nagyon vastag volt a vízkő De az ajánlott mennyiség is biztosan elég lett volna.

Hanka B.
Hanka B.
100 %
Ajánlja az áruházat
A mosogatógép port mosogatáshoz használom, külön pedig a mosogatógép és a mosógép tisztításához.

Egyéb információk/biztonság

Bezpečnostní textyFIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Kezelés után alaposan mosson kezet. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni. Gyermekektől elzárva tartandó. Ártalmatlanítás: a fel nem használt terméket vagy üres csomagolást települési hulladék gyűjtésére szolgáló gyűjtőedényben kell elhelyezni.
Biztonsági jelzések (piktogramok)

Hasonló termékek

Kedvezményes vásárlás