Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 500 ml)
 Mosogatógél BIO citrom (flakon 500 ml)

Mosogató gél BIO citrom illóolajjal (flakon 500 ml)

Növényi eredetű felületaktív anyagokon alapuló, innovatív összetételű kézi mosogatószer, amely 70%-kal nagyobb zsírtalanító erővel bír az előző formulához képest. Kiválóan habzik, és még a makacs zsírokkal és rászáradt ételmaradékokkal is elbánik. A gél kesztyű nélküli mosogatáshoz alkalmas, könnyen lebomlik a természetben. A természetes citrom illóolajnak köszönhetően pedig csodás az illata. Többet a termékről
Természetes nyersanyagok
Vegan Friendly
Eco Garantie
CZ/SK termék
Bőrgyógyászatilag tesztelt
Kiszerelés mérete
Raktáron
1 390 Ft
Mosogatógél BIO citrom
  2 490 Ft

Termék leírása

Mi ez és hogyan működik?

Tökéletes teljesítményű, ugyanakkor maximálisan kíméletes összetételű mosogatógél.

A tökéletes megoldás, ha ön:
- kesztyű nélkül mosogat
Az emberi bőr számára természetes 5,5 pH-értékének és a természetes glicerin tartalmának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és használhatja bárki, aki kesztyű nélkül szeret mosogatni. A glicerin lágyítja és gyengéden hidratálja a kézbőrt.

- bőrproblémákban szenved
A gél nem vált ki nem kívánt bőrreakciókat, használat után jó kondícióban hagyja a kezet. Bőrgyógyászatilag tesztelt termék.

- a vegán termékeket részesíti előnyben
A gélt tisztán növényi alapon fejlesztettük ki, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

- fontos önnek a természetes összetétel
A gél összetevőinek 99,9%-a természetből ered, és nagyszerű alternatívát jelent azok számára, akik odafigyelnek a mosogatószerek összetételére. Úttörő zsírtalanító formula, amely a 100%-ban természetes növényi felületaktív anyagok (kókusz-szulfát nátriumsója, lauroil-glutaminsav nátriumsója, kókusz-glükozid) erején alapul.

- a szintetikus illatanyag mentes termékeket részesíti előnyben
A gél csak BIO citrom illóolajat tartalmaz, visszafogott üde illattal

- fenntartható módon szeretne gondoskodni háztartásáról
A gél könnyen lebomlik a természetben. Nem hagy nemkívánatos, a környezetet terhelő maradékanyagokat. Megfelel az Ecogarantie legszigorúbb európai tanúsítvány szigorú előírásainak.

Mire használható

  • Kézi mosogatáshoz.
  • Gyümölcs és zöldség kíméletes mosásához.
  • Zsírfoltok eltávolításához a ruhákról.
  • Felületek zsírtalanításához az egész háztartásban.

Hogyan használható

Kis mennyiséget a meleg mosogatóvízhez adunk vagy közvetlenül felvisszük a mosogató eszközökre. Munkáját a stílusos, természetes anyagokból készült keféink és ecsetjeink tehetik még kellemesebbé.
A gyümölcsök vagy zöldségek mosása után alaposan öblítse le az eszközt ivóvízzel. Erősebb szennyeződésekre használja a Fa zöldségtisztító kefénket.
A zsíros foltok kezelése előtt – főleg a ruhák esetében – először próbálja ki a terméket egy kisebb (lehetőleg rejtett) részen.

Mire figyeljünk oda

Figyelem: A gél 15 °C alatti hőmérsékleten megszilárdul és megváltoztatja a színét (sárga színe fehérré változik). A gél növényi felületaktív anyagokból készül, és a megszilárdulás a termék természetes összetételének a jele. Szobahőmérsékleten az állaga és a színe is helyreáll. A megszilárdulás nincs hatással a termék további működőképességére. A termék a megszilárdulással nem veszíti el a habképző és zsírtalanító képességét, a mosogatási teljesítményét, sem a biológiai lebonthatóságát. A gél állagának minél gyorsabb visszanyeréséhez tegye a flakon meleg vízfürdőbe.

LEHET, HOGY Önben IS FELMERÜLTEK EZEK A KÉRDÉSEK

A gél egész télen a nyaralónkban volt és megszilárdult. Így is használható?

Igen, semmi baja nem történt. A gél növényi eredetű tenzideket tartalmaz, amelyek hidegnek kitéve megszilárdulnak. Ez egy természetes folyamat, amely bizonyítja, hogy nem használunk mesterséges alapanyagokat. A flakon meleg vízfürdőben vagy hőforrás közelében (ügyeljen a csomagolás épségére!) visszanyeri eredeti állagát. A megszilárdulás nem befolyásolja a termék funkcionalitását - a gél továbbra is megőrzi kiváló tisztító és zsírtalanító tulajdonságait.

Hideg hatására a gél elszíneződött. Megromlott?

Ne aggódjon, nem romlott meg. A gél színe 15 °C alatti hőmérsékleten sárgásról fehérre változik. Ez a jelenség a termék természetes összetételével függ össze és nem befolyásolja a mosás hatékonyságát. A gél továbbra is tökéletesen habzik, mos és zsírtalanít. Mi már kipróbáltuk!

Miért nem tartalmaz a mosogatógél 100%-ban természetes összetevőket?

A gél újabban már kelátképző szert is tartalmaz, amely elősegíti a vízlágyítást és a nem kívánt vegyületek eltávolítását. Ez az anyag 85%-ban természetes eredetű, vegykezelt, hogy a lehető leghatékonyabb legyen. Ennek köszönhetően a Ca2+ és Mg2+ ionok (a vízkeménységet okozó vegyületek) mellett képes eltávolítani a Cu2+, Fe2+, Fe3+, Mn2+ és Zn2+ ionokat is, amelyek rontják a víz megjelenését, ízét, illatát és színét (a vas rozsdásra, a mangán barnára a feketére festi). Ez a kelátképző szer a nem lebontható EDTA vegyületet is felváltja.

Ajánlott termékek

Összetevők

5-< 15 % anionos felületaktív anyagok, < 5 % nemionos felületaktív anyagok, glicerin, Sodium octyl sulfate, nátrium-klorid, xantángyanta, nátrium-benzoát, citromsav, GLDA, bio minőségű citrom illóolaj (Citrus limon), limonén, citrál, kálium-szorbát.
Ecogarantie'

Ecogarantie minősítés

Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú környezeti követelményeknek.

Tovább a tanúsítványról

Egyéb információk/biztonság

Biztonsági szövegek

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szüksége, tartsa a termék csomagolását vagy címkéjét kézközelben. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Szemvédő használata kötelező.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi segítséget/ellátást kell kérni.

D-limonént tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Biztonsági jelzések (piktogramok)
Származási országCseh Köztársaság

A Tierra Verde tanácsa

A gél gyümölcsök és zöldségek mosására is alkalmas.
A regisztráció előnyei